PSP Go! Cam USB Camera – кино, което да сложиш в джоба си

Pinterest LinkedIn +

Дигиталният фотоапарат или камера сякаш никога не са под ръка, когато ти трябва просто за да щракнеш нещо в момента – дали ще бъде собствената ти усмивка, гаджето или нещо интересно по пътя. Решението на проблема е PSP в комбинация с PSP Go! Cam USB и фотолабораторията вече се побира в една длан.

USB устройството превръща миникомпютъра във висококачествена камера и осигурява звуково покритие с вградения си микрофон. Лещите се въртят на 180 градуса и можете да погледнете собственото си лице на екрана - перфектен заместител на огледалцето в чантата или просто удобно средство за някоя друга нарцистична снимчица.

Аксесоарът разширява възможностите на PSP-тата (PlayStation Portable). Тези джобни устройства сa появиха на пазара преди 3 години. За това време претърпяха доста подобрения и в момента са желана портативна гейм конзола - лесен начин за пренос на данни или просто възможност за забавление и интернет комуникация "на крак". Като фън-а не е редуциран само до геймене. Доста филми излизат в мини DVD формат специално за PSP.

PSP е снабдена и с Go!Edit софтуер, с който лесно да обработвате образите графично, както и да "пипнете" звуковите записи към тях. Програмката ви предоставя лесен начин за скоростен ъплоуд на щракнатото в мрежата.

Сега Go! Cam ги превръща и в преносима любителска фото-лаборатория (плюс малко записно студио). С две думи продукт, който покрива все по-голяма част от нуждите на съвременния потребител с бързина на работа и компактност. И е изключилно удобно за геймъра, който не желае да мъкне със себе си една купчина устройства всеки път, когато тръгне на почивка.Технически Характеристики:
- Процесор: 333 MHz 
- Оперативна Памет: 32 MB 
- Дисплей: 4.3'' 16:9 TFT (480 x 272 pixel) 
- Портове: IEEE 802.11b (Wi-Fi), USB 2.0, IrDA, Memory Stick PRO Duo  - Размер: 17 x 7.4 x 2.3 cm 
- Тегло: 260 g 
- USB Detachable камера

Купи от: Plesio

Сподели.