Промени историята, предотврати бой бандите със Super T.I.M.E Force

Pinterest LinkedIn +

Канадското независимо студио Capybara Games, чието име се свързва преди всички с ролевата пъзел игра Might & Magic: Clash of Heroes и iOS заглавието Superbrothers: Sword & Sworcery, обяви следващия си проект - Super T.I.M.E Force.

Той ще бъде представен в рамките на предстоящия Independent Games Festival, от чийто сайт идва и повечето информация за сценария на играта – космически side-scrolling shoot 'em up, който "няма не е предназначен за iOS/mobile", но все още няма нито официално обявени платформи, нито премиерна дата.

По същество, Super T.I.M.E Force ще изпрати играчите в 198X г. с мисията да пренапишат човешката история, изтривайки грешките от нея. Като такива са цитирани нашествията на извънземни, хитлерофашизма и бой бандите. Както може да се предположи, за целта ще им се наложи да пътуват напред и назад във времето – нещо лесно постижимо за елитния взвод, към който са зачислени, наречен Temporal Inevitability Manipulation Experts, откъде идва и абревиатурата в името на играта.

Подобно на Superbrothers: Sword & Sworcery, която наскоро бе актуализирана за новата iOS версия – iOS5, визуализацията на този сценарий отново е решена в пиксел арт, както става ясно от дебютния тийзър трейлър на заглавието, наличен в официалния сайт на студиото.

 

Той ще бъде представен в рамките на предстоящия Independent Games Festival, от чийто сайт идва и повечето информация за сценария на играта – космически side-scrolling shoot 'em up, който "няма не е предназначен за iOS/mobile", но все още няма нито официално обявени платформи, нито премиерна дата. По същество, Super T.I.M.E Force ще изпрати играчите в 198X г. с мисията да пренапишат човешката история, изтривайки грешките от нея. Като такива са цитирани нашествията на извънземни, хитлерофашизма и бой бандите. Както може да се предположи, за целта ще им се наложи да пътуват напред и назад във времето – нещо лесно постижимо за елитния взвод, към който са зачислени, наречен Temporal Inevitability Manipulation Experts, откъде идва и абревиатурата в името на играта. Подобно на Superbrothers: Sword & Sworcery, която наскоро бе актуализирана за новата iOS версия – iOS5, визуализацията на този сценарий отново е решена в пиксел арт, както става ясно от дебютния тийзър трейлър на заглавието, наличен в официалния сайт на студиото.

 

Сподели.