Прогресив пътуване с DJ Moshic

Pinterest LinkedIn +

На 21 ноември София ще посрещне явлението на прогресив хауса Moshic.

Събитието ще се състои в Парти център 4km, където световно известният диджей ще представи пред българската публика чисто нови парчета от четвъртия си албум.

Партито ще бъде съпроводено от уникални лазерни ефекти, визии и декорации.

Специално за него ще бъде инсталирана една от най-добрите озвучителни системи - Funktion One, която се използва за концертите на имена като Massive Attack, Chemical Brothers, Moloko, Jamiroquai, Underworld и др.

Moshic е определян като един от най-изумителните диджеи на световната прогресив сцена, наричан e от Pete Tong "най-хубавото израелско творение след фалафела", а музиката му е издавана в компилации на редица величия като Tiesto, Armin van Buuren, Danny Howells и др.

 
Снимка: moshic.com

„Знам, че публиката тук е удивителна, също като българските музиканти, с които съм работил”, заяви пред организаторите Moshic. ”Както винаги съм казвал, моята мисия е да експериментирам с музиката и да не изневерявам на собствения си стил. С предстоящия си, според мен най-добър албум, искам да заредя с енергия и българските си фенове.”

На партито освен Moshic ще свирят и българските диджеи Kliment, Stoyan, Tag, Nagual, Quantum Suicide както и известното мекедонското дуо – Dina & Shev.

Сподели.