"Програмата" организира транс парти със специални гости и изненади

Pinterest LinkedIn +

Списание "Програмата", в партньорство с HEADONEAST Productions, организират наистина специално транс събитие – Medusa Beach Party 2004, с участието на шведския феномен Son Kite.


Организаторите обещават не просто транс парти, а уникалeн лайв акт, допълнен от вече добре познатите на феновете огнени момичета от Naria Inri Magaria и пърформънс-изненада от САЩ.

Son Kite са Себастиян Мюлерт и Маркус Хенриксон, които работят върху изпълненията си на живо от 1998 г., когато изнасят практически цялото си студио на сцената, за да предложат един истински лайв акт.

Запазената марка на Son Kite са изпълненията на Себастиян на миди-цигулка от сцената. Tой започва музикалното си образование, когато е oсемгодишен, с орган, продължава с пиано, цигулка... На 17, заедно с четирима приятели сформират DIM, където за пръв път използва звуците на цигулка, които семплира и до днес. Маркус, от друга страна, започва да миксира електронна музика след първата си среща с нея в началото на 90-те.

В момента, Son Kite са едни от водещите артисти в прогресивния транс, познати са като едни от най-търсените и продуктивни изпълнители в този стил, свирещи пред хиляди хора по време на клубни партита и open air фестивали на петте континента. Техните live acts винаги привличат хиляди зрители, както направиха и в зала Христо Ботев, в София, преди няколко месеца.

Naria Inri Magaria са Мария Николова, Мария Славова и Саша Хаджиева от София. В продължение на няколко години те се осъвършенстват в танца и жонглирането с огън, прикрепен на пръчка или верига - просто трябва да ги видите. Последните им общи проекти са представени на Samothraki Dance Festival в Гърция и Naphon party в Унгария.

За да се потопите наистина в атмосферата, ще бъдете заобиколени от 3D инсталации, декори и светлинни ефекти.

Повече подробности за събитието на адрес:
http://www.programata.bg/index.php?page=medusa2004
Сподели.