Проектор RuiQ UC-30 – екранът, който заслужавате

Pinterest LinkedIn +

Ако сте като нас, значи постоянно сте обградени от десетки екрани. Телевизори, компютри, смартфони, дори отскоро часовници и гривни – отвсякъде ни облива меката им бяла радиация. Шегуваме се, разбира се, екраните отдавна не излъчват радиация. Или пък излъчват? (Не, не излъчват.)

Истината обаче е, че понякога дори всички тези дисплеи не са ни достатъчни. Ако искаме да съберем приятели на кино вечер, иначе идеалният ни 24-инчов монитор се оказва неадекватен. Работохолиците сред нас пък трудно могат да изнесат презентация на таблет, освен ако не накарате участниците в срещата да си го подават като горещ картоф.

За тези, а и още доста други цели, си е необходимо отделно устройство, а по-конкретно – проектор. Най-добре е той да съдържа всичко нужно в едно – съхранение на данни, за да си носите филмите/презентациите, звук и, разбира се, отлична картина.

Ако всичко това ви звучи примамливо, значи имаме точно това, от което имате нужда – мултимедийния LCD проектор RuiQ UC-30 (цена 199 лв.). Практичен и лесен за пренасяне, той е идеална джаджа за всичките ви аудио-визуални фантазии. 

Искате да прожектирате нещо на стената си? С RuiQ UC-30 няма да е проблем. С яркост от 400 лумена и максимална резолюция на картината 1920х1080 (което ще рече HD), качеството на изображението е извън всякакво съмнение. Лампата му е LED, така че пести електричество, а и "живее" до 20 000 часа.

RuiQ UC-30

Освен с видео, RuiQ UC-30 е снабден и с аудио възможности. Разполага със собствени високоговорители, но ако искате, можете да го свържете към външни колони. Вградените говорители не са кой знае колко впечатляващи, но това не е Hi-Fi система, все пак. Говорейки за връзки, проекторът разполага с много възможности за обмяна на информация с други устройства – има HDMI, VGA, USB, AV (чрез преходник за RCA) входове.

Джаджата не би била самодостатъчна, ако нямаше начин сама да съхранява това, което ще прожектирате. Реално RuiQ UC-30 няма собствена вградена памет, но пък поддържа SD карти (до 16GB) или външни USB харддискове (до 500GB). И всичко това се управлява от удобно дистанционно, включено в комплекта.

Проектор не е нещо, което си купуваме всеки ден, а и, ако трябва да сме честни, сме попадали и на по-интересни модели. RuiQ UC-30 обаче печели със своя баланс – както откъм достатъчно добри възможности, така и откъм не твърде висока цена. Ако сте се замисляли за нещо такова, обърнете му внимание.

Купи RuiQ UC-30 ТУК 

Сподели.