Продуцентът на новия албум на Бийонсе, The-Dream, издаде безплатно солов LP

Pinterest LinkedIn +

За да възнагради феновете си за търпението им, с което се наложи да се въоръжат, след като стана ясно, че многократно отлаганият му солов студиен албум Love Affair няма да се появи през лятото на 2011 година, а вместо него, в края й ще бъде издаден The Love, IV: Diary of a Madman, американският продуцент The-Dream, номиниран за Грами за "Песен на годината" като автор на хита на Риана - Umbrella, издаде безплатно в интернет дългосвирещ запис, включващ 11 парчета.

Озаглавен "1977", проектът се явява наследник на излезлия през 2010 година трети солов албум на The-Dream, чието истинско име е Териъс Йънгдел Наш, Love King, поставен под No.4 в Billboard 200 непосредствено след дебюта си. Три от парчетата в албума – Ghetto, Rolex и Real, са записани с участието на гост-артисти - Big Sean, Casha и Феръл Уилямс, а като пилотен сингъл в началото на седмицата излезе трак No.1 от проекта - Wake Me When It's Over.

Обявявайки рилийза на "1977" (това е и годината, в която е Наш се появява на бял свят), The-Dream разкри чрез съобщение в Twitter, че "Няма нито един човек в (звукозаписната компания) Def Jam, който да е особено щастлив от идеята за безплатен албум, хаха... те се опитват да го осуетят", а непосредствено преди появата на записа, отново се социализира с феновете си, уведомявайки ги, че "за съжаление е твърде вероятно Def Jam да наложат запор върху '1977'".

Желаещите да се сдобият с 11-те нови парчета на Наш, който създава най-новия сингъл на Бийонсе - "1+1", обявен от звездата за любимото й парче от новия й албум "4", преди повече от 3 години с идеята да го включи във втория си солов албум Love vs. Money, все още могат да го сторят през официалния сайт на The-Dream. Пак там изпълнителят е публикувал текстовете на всяко едно от тях.

Сподели.