Принцесата и бедното овчарче отново оцеляха в Big Brother Family

Pinterest LinkedIn +

Най-одумваната двойка в Къщата на Големия брат - Елеонора и Давид Качанови, оцеля и след снощната битка на елиминации.

Принцесата и бедното овчарче, в чиято драматична история и Чарлз Дикенс би намерил вдъхновение, получиха най-сериозна зрителска подкрепа и в крайна сметка останаха в играта за голямата награда.

Не такава обаче бе съдбата на конкурентното семейство Господинови - Динко и Магдалена, които не успяха да прекарат дори и месец в шоуто. С 57,4% отрицателен вот те трябваше да си стегнат набързо куфарите и да се върнат към реалния си живот.


Обичам го, не го обичам, обичам го, не го обичам...

Малко преди финала на елиминациите пък, в студиото се разигра поредната пропита със сълзи и христово опрощение драма, в която бащата на Елеонора разкри, че не е знаел за съществуването й и отвори сърцето си за новооткритата си дъщеря.

Съвсем в духа на турско-мексиканска сюжетна линия, той демонстрира неподозирано шоково състояние, когато продуцентите го "уведомиха" за бащинството му и призна, че едва си спомнял забежката с майка й преди 19 години.

В крайна сметка това се оказа достатъчно всички фенове на "Перла" и "Листопад" да открият завидна доза съчувствие към бедното сираче и по смелите ни прогнози, дори да превърнат Елеонора и Давид в скритите фаворити в шоуто. Дали - ще разберем в най-скоро време... 

И още:

Сподели.