Big Brother Family: сблъсъкът на младите, Качанови vs. Господинови

Pinterest LinkedIn +

Тази вечер (10 май) предстоят поредните елиминации в Big Brother Family. За оставане в Къщата се борят двете най-млади двойки - Магдалена и Динко Господинови, и Елеонора и Давид Качанови.

Предстоящите елиминации отново ще преминат под формата на съдебен процес. В студиото при Ники Кънчев ще бъде актрисата Касиел Ноа Ашер като защитник на велинградската "принцеса" Елеонора и нейния шут - мъжа й Давид.

Журналистът и продуцент Стойчо Керев ще защитава семейството танцьори Динко и Магдалена Господинови. Защитникът на всяко семейство ще бъде и прокурор за другото, като и самите номинирани ще имат възможността да излязат на сцената и да се защитят лично.Скандални снимки ще разобличат Господинови в прелюбодейство и ще поставят въпроса какво крият младоженците и истинско семейство ли са те. Директорът на детския дом, в който Елеонора е била като малка, пък ще свидетелства в нейна полза и ще разкаже повече за трудното й детство.

Междувременно, заради загубата на мисията "Седемте смъртни гряха" брадърите се разделиха със солидна част от месечния си бюджет. Павлин, Сашка, Давид и Елеонора нямаше какво да оставят, защото вече не разполагаха с пари. Безпаричието доведе Давид до просяшка тояга, като дори му се наложи да моли съквартирантите си за храна.Липсата на пари разбуни духовете в Къщата и двата лагера отново са на нож. Ветераните се дразнят, че новите семейства имат като предимство пълните си бюджети. Новобранците пък не са доволни, че са натоварени да изхранват заварените "сиромашки" семейства.

Като лидер Цончо пое инициативата в своя отбор за преразглеждането на начина на живот. Военното в него надделя и Къщата е на път да се превърне в казарма. Менюто ще бъде едно и също за всеки, ще има общ бюджет и дежурни готвачи...

Сподели.