Малкият принц Луи открадна шоуто на празника на прабаба си Елизабет Втора

Pinterest LinkedIn +

Големи празненства в чест на британската кралица Елизабет Втора започнаха вчера в Бъкингамския дворец. Страната отбелязва 70 години от възкачването на кралицата на престола. От балкона на двореца 96-годишната Елизабет и най-видните представители на британското кралско семейство наблюдаваше преминаващите гвардейци и офицери. По улиците се бяха събрали хиляди хора, които станаха свидетели на пищната церемония, датираща от 17-и век.

Сред гостите бяха и херцогът и херцогинята на Съсекс Хари и Мегън Маркъл, които обаче не се качиха на балкона на Бъкингамския дворец. Там бяха принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, принц Чарлз, който почти се просълзи по време на официалната част, и съпругата му Камила, херцогиня на Корнуол. Според някои медии на Острова празненството е станало повод за първата лична среща на Кейт и Меган, откакто Хари и съпругата му се преместиха през 2020 г. в Съединените щати.

Трите деца на Кейт и принц Уилям - 8-годишният престолонаследник принц Джордж, 7-годишната принцеса Шарлот и 4-годишният принц Луи - като че ли предизвикаха най-много радост и вълнение сред присъстващите.
Малкият принц Луи обаче беше този, който "открадна шоуто" по време на официалната церемония.

Той реагира бурно на всичко, което се случва около него, демонстративно закрива ушите си с ръце по време на шумното авиошоу, по детски маха на хората и на самолетите и непринудено разговаря с прабаба си, която също изглежда развеселена от неговите лудории.
Междувременно на майка му Кейт Мидълтън многократно се налага да напомня на най-малкото си дете да си извади ръцете от устата, а в един момент се чува как му казва: „Добро момче“.

Тържествата в чест на кралицата ще продължат 4 дни. Вижте част от церемонията от първия ден:

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.