Президентът краде гаджето на Ръсел Бранд в нова комедия на Warner Bros.

Pinterest LinkedIn +

Британският комик, ентъртейнър и музикант Ръсел Бранд (Russell Brand), най-известен с ролите си в комедиите Forgetting Sarah Marshall и Get Him to the Greek и като съпруг на американската поп звезда Кати Пери, ще изпълни главната роля в предстоящата лента The President Stole My Girlfriend, разработвана от неговата собствена продуцентска компания Branded Films.

Последната е лейбъл на Warner Bros. и ще копродуцира филма, като Бранд и партньорът му Ник Линен ще се нагърбят със задълженията на продуценти, а колегата им Бю Бауман – на изпълнителен продуцент. Бранд е и идейният двигател на продукцията, в чиято основа ще залегне историята, написана от сценариста Мат Портеной, за когото The President Stole My Girlfriend е първият голям пробив в киното. Той стои още зад добре приетата редакция на сценария на предстоящия римейк на комедията Porky's, както и зад сегмента от комедийната лента Movie 43, режисиран от Грифин Дън (с Ема Стоун в главната роля).

"В този филм президентът отмъква гаджето на секси хипи – моя милост, очевидно", издаде интригата на The President Stole My Girlfriend 36-годишния Бранд, който в миналото е страдал от зависимости към алкохола, наркотиците и секса – слабости, върху които до голям степен е изграден неговия имидж.

Последният филм с негово участие, издаден по кината, бе римейкът на класиката Arthur от 1981 г., в който му партнират Хелън Мирън, Дженифър Гарнър, Грета Геруиг и Ник Нолти, а следващата лента, в която ще може да бъде видян (в две от последните заглавия във филмографията му – анимациите Despicable Me и Hop, може да бъде единствено чут), е мюзикълът Rock of Ages с Том Круз, Катрин Зита Джоунс, Алек Болдуин и др.

Премиерната дата на този филм е 1 юни 2012 г., а графикът на продукцията на The President Stole My Girlfriend предстои да бъде оповестен.

Сподели.