Преслава надви конкуренцията в "Като две капки вода" с образа на Тина Търнър

Pinterest LinkedIn +

Преслава спечели сърцата дори на заклетите рок фенове с превъплъщението си в образа на легендарната Тина Търнър в шоуто за имитации "Като две капки вода". Поп фолк звездата успя да се разграничи от образа си на една от най-популярните дами в популярния жанр и достоверно влезе в кожата на Търнър, изпълнявайки хита Simply The Best и раздавайки се на сцената с кръшни танци. Положителните оценки на тричленното жури бяха достатъчни, за да я изстрелят на върха във временното класиране. Тя си спечели и подкрепата на другите участници, сред които са Орлин Павлов, Калин Врачански, Прея и Поли Генова.

Преслава спечели сърцата дори на заклетите рок фенове с превъплъщението си в образа на легендарната Тина Търнър в шоуто за имитации "Като две капки вода". 

Поп фолк звездата успя да се разграничи от образа си на една от най-популярните дами в популярния жанр и достоверно влезе в кожата на Търнър, изпълнявайки хита Simply The Best и раздавайки се на сцената с кръшни танци.

Положителните оценки на тричленното жури бяха достатъчни, за да я изстрелят на върха във временното класиране. Тя си спечели и подкрепата на другите участници, сред които са Орлин Павлов, Калин Врачански, Прея и Поли Генова.


Сподели.