Преработени карти от Uncharted 2 се интегрират Uncharted 3 с Flashback Map Pack

Pinterest LinkedIn +

Първият съдържателен ъпдейт за Uncharted 3 ще представлява компилация от няколко преработени мултиплеър карти от Uncharted 2, в това число The Cave и The Fort. Озаглавен Flashback Map Pack #1, ъпдейтът все още няма официална дата на издаване, нито е обявена цената, срещу която потребителите на PlayStation 3 ще могат да се сдобият с него.

Самият анонс на Naughty Dog не разкрива каквато и да било информация за добавката, но включените в прессъобщението кадри от геймплея дават ясна представа за това, какво могат да очакват феновете на Нейтън Дрейк.

От тях става ясно, че скованата в лед The Cave, позната на изигралите предишната игра от хитовата адвенчър поредица, ще бъде обвита в буйна флора в Uncharted 3, докато атмосферата на The Fort ще бъде подсилена с мъгла. Също така номерацията на пакета подсказва, че Naughty Dog планират да продължат да издават преработени карти от предишните игри от Uncharted и занапред.

Едновременно с анонса на Flashback Map Pack #1, базираното в Санта Моника, Калифорния, студио потвърди, че притежателите на копие от Uncharted 3 (още през първите 24 часа от появата на играта на 1 ноември 2011 г. броят им е надхвърлил 3.8 млн.) вече могат да добавят към инвентара си колекция с Killzone скинове за игра в мултиплеър, закупувайки я през PS Store за $1.49.

Сподели.