Dead Island Bloodbath Arena DLC излиза на 22 ноември

Pinterest LinkedIn +

Дълго чаканият първи пакет с добавено съдържание за хитовия сървайвъл екшън адвенчър от първо лице Dead Island, Bloodbath Arena, безплатен за потребителите, закупили играта преди рилийз й на 9 септември, ще се появи едновременно за PC, Xbox 360 и PlayStation 3 на 22 ноември (23 ноември в европейския PSN).

Причината за отлагането на появата на ъпдейта, цитирана от производителите на заглавието, Techland, бе в необходимостта от "допълнително време за шлифоване на основната игра".

Bloodbath Arena включва четири арени, които могат да бъдат изиграни както в кооперативен мултиплеър, така и самостоятелно, а геймплеят представлява wave-базиран сървайвъл (за да бъде изиграно дадено ниво, играчите трябва да преодолеят определен брой (вълни) атаки).

Целият натрупан опит (XP) и всички придобити предмети ще се прехвърлят и в основната кампанията на играта, която дебютира под No.1 на Острова и остана няколко поредни седмици на върха в Steam Топ 10, а статистиката за унищожените от играчите зомбита ще може да се следи в отделни онлайн класации.

Чрез ъпдейта, който ще струва на потребителите, закупилите своето копие от Dead Island след излизането на играта $10 (800 Microsoft Points), игралните персонажи ще се въоръжат и с ново, ексклузивно оръжие - Brain Wave Bomb.

Сподели.