Прелестната Кейт Ъптън пред Elle: Мечтала съм за пищно тяло (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Супермоделът Кейт Ъптън (Kate Upton) показва великолепните си крака на корицата на новия септемврийски брой на списание Elle UK.

За изданието световноизвестната американка споделя как се чувства в тялото си и как отговаря на злобните нападки, че е с наднормено тегло за модел.

"Не е като да се погледна в огледалото и да кажа: "Изглеждам убийствено. Очите ми са страхотни." През повечето време се чувствам подпухнала. Като цяло се харесвам, но има дни, в които това не се получава", разкрива актрисата от филма The Other Woman.


"В миналото модните агенти ме притискаха да отслабна. Но тогава не ми пукаше, а и сега не ме интересува." 

Наскоро 22-годишната Кейт замени бившата съпруга на Том Круз Кейти Холмс като лице на козметичната марка Bobbi Brown.


Звездата на Sports Illustrated си спомня, че в началото на кариерата си е искала само да порасне.

"Когато навлязох в бизнеса, бях обикновен модел от каталог, после станах жена и нещата станаха по-вълнуващи... Защото аз съм от Флорида, а там всичко се върти около банските... Ако нямаш тяло с извивки, си грозен. И аз нямах такова, но след това го получих, си помислих: Ооо, да!"


Въпреки че сме свикнали да виждаме Кейт Ъптън по доста оскъдно облекло, сега младата красавица ни доказва, че изглежда прекрасно във всичко, което облече – без значение дали е пуловер или рокля, покриваща я от глава до пети. За фотосесията към списанието Кейт е с максимално естествен грим и не е забравила най-големия си коз – своята ослепителна и зареждаща усмивка.

Сподели.