Lorde е възхитителна за ELLE (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Списание Elle ни дава уникална възможност да видим прекрасната Lorde в нова светлина.

Без любимото си червено червило и мрачните си дрехи една от най-популярните съвременни звезди в музиката изглежда невероятно.


За изданието 17-годишната музикална звезда споделя как се справя със своята известност и успява ли да изрази това, което мисли.

"Много е специфично. Определено се научих да бъда по-разчупена. Преди си казвах: сигурна съм кое е добро за мен; ако смятам, че нещо не струва, го казвам. Но сега екипът, с който работя, е огромен и трябва да бъда доста съвестна."


"Научих се да не накърнявам чувствата на хората. Очевидно е, че сега около мен има повече възрастни хора, отколкото тийнейджъри. Движа се в различен кръг. Но все още съм тийнейджър. Всеки говори за мен. Трябва да се науча да не ми пука."


"Казвали са ми, че съм помогнала на някои хора да се чувстват по-уверени да казват това, което биха искали. Могат да говорят за феминизъм, без да ги нарочат за лесбийки. Страхотно е, че мога да накарам хората да се чувстват така", откровеничи изпълнителката на хита Royals, който е написан, когато Lorde е само на 15 години.

Сподели.