Предупредителен стикер Do Not Buy лъсна върху Fortune на Крис Браун

Pinterest LinkedIn +

Отделни копия от най-новия албум на Крис Браун (Chris Brown), Fortune, са били облепени с предупредителни стикери, съветващи клиентите на HMV да не го купуват. Посланието гласи: "ВНИМАНИЕ: Не купувайте този албум! Този мъж бие жени!", а стикерите са били залепени от активисти, обявяващи се против домашното насилие.

Снимката на албума с предупредителен стикер, която бе първоначално разпространена чрез Twitter, е заснета в магазин, част от веригата HMV в Лондон. Говорител на HMV отрече всякаква отговорност, свързана със стикерите: "Това е изолиран инцидент и няма нищо общо с HMV или с представянето на нашите възгледи." 

Етикетите са били премахнати по най-бързия начин и не е известно към настоящия момент да са останали други подобни в HMV, но според думите на говорителката на веригата магазини преди служителите да успеят да действат, снимката е била разпространена в мрежата.

Случката с предупредителните стикери е поредната нападка по адрес на бившия приятел на Риана. Преди брони дни той отнесе критики по повод на най-новата си татуировка.

Сподели.