Предположенията за последния сезон на "Game of Thrones" валят

Pinterest LinkedIn +

Ще започнем с предупреждението, че в този материал се разказват истории за сериала, които са се случили в последния сезон. Ако все още не сте довършили епизодите от сезон 7, имайте предвид, че тук ще разкрием някои ключови моменти.

Създателите на фентъзи сериала "Игра на тронове" заявиха преди време, че сезон 8 ще бъде последен. Не е тайна, че вече се работи по нови проекти, свързани със света на Вестерос, но засега вниманието на зрителя е насочено към играта на тронове. Запалените привърженици на сериала с трепет очакват сезон 8 от поредицата, който ще даде отговори на много заплетени въпроси. Няма спор, че той ще бъде епичен и ще отбележи нови рекорди по гледаемост. Много се шуми около сериала и не са малко предположенията, които се свързват с него. Най-интересното е, че някои букмейкъри като Bet365 също се включват в "играта". Повече за него и останалите сайтове с подобни възможности ще научите в специализирания портал Efirbet. Сега нека се насочим към най-явните въпроси и очаквания, които би трябвало да намерят отговори в последните епизоди от сериала.

 

Някои от водещите въпроси

 

Сред водещите въпроси, които се коментират в интернет пространството, е кой ще убие Церсей Ланистър. Доста интересна тема, която може да има и един неочакван отговор - никой. Ясно е, че много от героите на Вестерос желаят смъртта на арогантната Церсей, но в този сериал са се случили доста неочаквани неща. Поредното от тях може да бъде свързано с оставането на Церсей жива. Други подобни спойлери за последната жива Ланистър може да очаквате и с наближаването на последните епизоди от сериала, а Winbet е мястото, където може да се изненадате с подобни предположения.

 

Няма спор, че Денерис Таргариен притежава най-мощната жива армия на Вестерос, водена от 2 дракона. Именно с тях са свързани и някои от вариантите за сериала. Знаете, че драконите ѝ бяха три, но един от тях беше убит (въпреки, че бе съживен от Краля на мъртвите). Въпросът е дали Денерис ще загуби още от чедата си или ще успее да ги опази живи. В интерес на истината би било странно, ако Денерис спечели и светът на Вестерос се изпълни със спокойни жители и 2 дракона. Нищо обаче не е ясно напълно, така че ще бъде интересно да видим.

 

Друг доста интересен въпрос, който се поставя от почитателите на сериала, е свързан с “унищожението” на братята Клегейн и по-точно кой от тях ще падне първи. Въпросът е доста интересен, понеже сериалът ни даде възможност да видим и двамата близо до смъртта, но те винаги успяваха да останат живи. Би било интересно, ако някои букмейкъри като Efbet ни предложат за възможност те да намерят смъртта си едновременно. Този вариант изглежда доста интересен, но не и невъзможен. Може да ви се струва, че “Планината” изглежда по-мощен и непобедим, но ако някой може да го свали, това определено е “Хрътката”. Не е изключено обаче и двамата да паднат едновременно.

 

Най-належащият въпрос

 

Безспорно най-големите предположения са свързани с това кой ще бъде последният седнал на Железния трон. Сайтът на лицензирания Betfair разполага с блог, в който се анализират спортни събития, а и не само, като преди началото на седмия сезон там се появи доста интересен материал по темата. Той бе придружен с оценки към най-вероятните владетели и тогава Денерис изглеждаше непоклатим лидер. Сега обаче, когато всички знаем кой всъщност е Джон Сноу, нещата придобиха по-различен характер. Той е фаворит за Железния трон, въпреки че сам не го желае. Все пак още не знае, че той е Егон Таргариен - законният престолонаследник. Има доста мнения, че Джон ще загуби битката, понеже сериалът не веднъж се е развивал така, че добрите герои да загубят, а той със сигурност е от най-добрите. Друга интересна ситуация, която е свързана с него, е връзката му с Денерис, преминала към доста по-интимни взаимоотношения, както видяхме в края на последния епизод. Ще е любопитно да разберем какво ще се случи, когато те разберат, че Денерис всъщност е леля на Джон.

 

Русокосата красавица Таргариен също е сред фаворитите за Железния трон, а по-назад остават Джейми Ланистър, Тирион, Церсей и Санса. Някои от интересните предположения, тиражирани в пространството, са свързани с финален успех за Краля на нощта. Все пак той разполага с многобройна армия от мъртъвци и един леден дракон, върху който изглежда доста могъщо. Основното тук е, че Джон (Егон Таргариен) знае какво трябва да стори, за да се справи с армията му. Той е наясно, че трябва да убие техния водач, с което да сложи края на зимата.

 

Доста интересни развръзки ни очакват в последния сезон на Game of Thrones. Сериалът дотолкова е завладял различните сфери, че дори букмейкърите правят предположения с оценки за края на фентъзи сериите. Повече за тях ще намерите в Efirbet, а за последните моменти от сериала ще трябва да почакате. Все още няма официално обявена дата, но се очаква епизодите да стартират в края на 2018 или началото на 2019 г., като последното е по-вероятно да се случи. До тогава ще си задаваме интересните въпроси около сагата и ще се опитаме да предположим края на играта на тронове.

Сподели.