Послушайте тези 8 звезди, които говорят свободно за секс

Pinterest LinkedIn +

В 21-ви век сексът е навсякъде около нас, но не всеки е склонен да го превърне в основна тема на разговорите, които води. Това обаче не се отнася за 8 звезди, които не се притесняват да говорят свободно за секс.

1. Rihanna

Рири е една от най-силните женски фигури в съвременната поп музика. Това важи в пълна сила и за личния й живот. "Не искам на следващия ден да се чувствам виновна. Имам предвид – ставам игрива, аз съм човек, аз съм жена и искам да правя секс", казва тя пред Vanity Fair през 2015 г.

2. Джъстин Бийбър

Той е бил сватосван с десетки дами. А последната му най-дълга връзка бе с колежката му Селена Гомес. "Не смятам, че трябва да правиш секс с някого, ако не го обичаш. Трябва да изчакаш човека, в когото ще се влюбиш", казва през 2011 г. тийн идолът.

3. Ариана Гранде

Младата дама е изключително уверена, а текстовете, които пише от 14-годишна, са повече от разкрепостени и втрещяват и родната й майка. "Написах Higher, а римите бяха толкова чувствени, твърде зрели", споделя през 2011 г. Гранде.

4. Drake

Рапърът си спечели славата на една от най-чувствителните звезди, което може да се наблюдава и в работата му. Той пее за секс и разкрива, че води доста бурен живот, но признава, че това му носи повече негативи, отколкото положителни емоции.

5. Шон Мендес

За нула време Шон се превърна в идол на милиони тийнейджърки. Но успехът му коства личния му живот. Пред списание Billboard той коментира, че сексът за него вече е "невъзможен" и добавя, че би се впечатлил само от интереса на любимата си (а такава все още няма!).

Снимка, публикувана от champagnepapi (@champagnepapi) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

6. Fifth Harmony

Момичетата долавят по-дълбок смисъл във втория им албум 24/7 в сравнение с момчетата. "Много хора изучават сексуалността си. В групата сме от 17 до 21-годишни, така че сексът е напълно реална тема за нас."

7. Оли Алекзандър

Оли от бандата Years & Years е една от най-противоречивите британски звезди и страстен представител на гей обществото. Музиката му е пропита от усещане за секс. Той се надява с нейна помощ да окуражи други млади гей звезди да говорят без проблем за интимността.

8. Little Mix

Дамите провокират многобройни коментари със сингъла си Shout Out To My Ex, в който могат да се видят рискови слова за секса с бивши гаджета.


Снимка, публикувана от Little Mix (@littlemix) на

Сподели.