Последните иновации в IT бизнеса ще бъдат представени на "Bulgarian Digital Week 2019"

Pinterest LinkedIn +

Най-актуалните иновации в IT бизнеса ще бъдат представени на технологичното изложение "Bulgarian Digital Week 2019", което е част от 75-я международен технически панаир в Пловдив. Изложението ще започне на 23 и ще продължи до 28 септември.

Събитието е подходящо за млади специалисти, които търсят разширяване на контактите си в тази сфера или тепърва възнамеряват да стартират на пазара, както и за всеки, който проявява интерес към технологичния напредък не само в бизнеса, а и изобщо.

"Bulgarian Digital Week 2019" ще бъде разделена на няколко основни направления. Сред тях главно място заема "Digital Expo", което ще се проведе в 6 от дните. За осъществяването му ще бъде осигурен щанд на всяка от гостуващите фирми, на който те свободно да представят своите продукти и услуги. Фирмите ще са както български, така и чуждестранни и ще обхващат широк спектър от IT сферата.

На фокус ще бъдат поставени върхови технологични достижения, които не само подпомагат развитието на бизнеса в нови печеливши насоки, но и пряко касаят ежедневието на хората, правейки го по-лесно и приятно.

Ще бъдат обсъдени най-разискваните области в света на информационните технологии: от последните тенденции в обслужването на клиенти до вълнуващи теми, свързани с допълнителната реалност и интересните технологични решения за Smart City и Smart Home. Няма да бъдат пропуснати и последните новости в усъвършенстването на изкуствения интелект – една глобална тема, която разделя света на две основни части – тази, която вярва, че напредъкът на изкуствения интелект е в полза на човечеството, и друга, която има своите опасения, свързани с въпроса докъде могат да стигнат подобни експерименти.

В миналогодишното издание на панаира участие взеха 586 изложители, сред които 225 български и 361 чуждестранни. Проведоха се пет конференции и участие в тях взеха 1374 участници. На поканата откликнаха 236 лектори, които говориха по 133 теми в сферата на дигиталните технологии. Общият брой на посетителите възлизаше на над 28 000 души от България и цяла Европа.

Повече информация за събитието е достъпна тук: https://bdw.bg/

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.