Последният мъж на света (Last Man Standing)

Pinterest LinkedIn +

Комедийният сериал на ABC - Last Man Standing, е триумфалното завръщане на Тим Алън (Tim Allen) към телевизията. Забавен както винаги, Алън със сигурност ще ви разсмее и ще успее да спечели симпатиите на мъжката аудитория, защото всички знаем, че никак не е лесно да си единственият мъж в къщата.

Какво може да накара един мъж да се чувства пълноценен? Работа, изпълнена с емоции, оръжия и екипировка, да превърнеш хобито си в професия, свобода, пътешествия и пикап. Майк Бакстър (Тим Алън) има всичко това, но и къща пълна с жени, в която определено не той командва парада, така че не е за завиждане.

Всъщност той се разбира прекрасно със съпругата си и наистина много обича трите си дъщери, но не винаги ги разбира. Те също много го обичат, поне през повечето време. Ако и вие смятате, че децата усещат кога сте щастливи и с удоволствие развалят момента, че риболовът е изкуство и че колкото и да се опитвате да разберете какво се случва в съзнанието на тийнейджърите, няма да успеете - Last Man Standing е вашият сериал.Идеята:

Last Man Standing е създаден по идея на Джак Бърдит (Jack Burditt), познат на феновете на сериалите като създател и продуцент на хитови заглавия като Frasier (Фрейзър), Just Shoot Me! (Само за снимка), I'm with Her и 30 Rock. Бърдит е носител на пет награди Emmy, а Last Man Standing е поредният му проект, който се радва на завиден успех.Началото:

През май 2011 година ABC избират Last Man Standing за новия си сезон. Ситкомът стартира през октомври с излъчването на първите два епизода. Премиерата е гледана от над дванадесет милиона зрители. Сериалът успява да задържи зрителския интерес през целия сезон, което логично води до втори сезон, който стартира през ноември тази година. У нас първият сезон на сериала стартира по FOX този октомври.Историята:

Майк Бакстър е авантюрист, обича пътешествията, предизвикателствата, лова и определено може да се нарече истински мъж. Той е маркетинг директор на един от най-успешните магазини за ловни принадлежности и екипировка Outdoor Man и е експерт във всичко свързано с тях.

Само че му се налага да преустанови пътуванията за известно време, защото шефът му иска да развие сайта на магазина, а съпругата му Ванеса (Нанси Травис) получава повишение в работата и има нужда от помощ в отглеждането на трите им дъщери.

Всъщност, най-голямата от тях Кристин (Александра Кросни) не се нуждае от особени грижи, но някой трябва да й помага в гледането на сина й Бойд. Седемнадесетгодишната Манди (Моли Ефраим) е луда на тема знаменитости и не се интересува от нищо извън модата и реалити телевизията, а най-малката - Ив (Кейтлин Девър) е  на четиринадесет и играе футбол.

Фактът, че живее с толкова много жени, е причина Майк никога да не признава, че не е прав, винаги да е нащрек и до голяма степен допринася за това, че почти винаги е ядосан. Ядът обаче понякога се оказва не само забавен, но и неочвано добра маркетингова стратегия.

Героите и звездите:


Носителят на "Златен глобус" Тим Алън (Tim Allen), когото със сигурност свързвате със заглавия като The Santa Clause (Договор за Дядо Коледа), Big Trouble и Wild Hogs, е в ролята на Майк Бакстър. Last Man Standing е вторият комедиен сериал, в който виждаме Алън в главна роля след популярния през деветдесетте Home Improvement. Освен с игрални роли в телевизията и киното Алън участва и в реализацията на трите части на номинираната за "Оскар" анимация Toy Story.


Нанси Травис (Nancy Travis) също е добре позната на феновете на сериали с ролите си в хитови поредици като Becker (Бекър), Desperate Housewives (Отчаяни съпруги), Grey's Anatomy (Антомията на Грей) и How I Met Your Mother (Как се запознах с майка ви). В Last Man Standing на нея е поверена ролята на Ванеса Бекър - всеотдайна майка и прекрасна съпруга, която се опитва не само да проявява разбиране, но и да помага на Майк в общуването с дъщерите му.

Хектор Елисондо (Hector Elizondo), когото вероятно сте гледали не само в сериали като Monk (Монк) и Grey's Anatomy (Антомията на Грей), но и в кино хитове като Pretty Woman (Хубава жена), Runaway Bride (Булката беглец) и New Year's Eve (Новогодишна нощ), е в ролята на Ед. Шеф на Майк и собственик на Outdoor Man, Ед е едновременно и негов приятел.


Александра Кросни (Alexandra Krosney), която може би свързвате и с друг комедиен сериал - Surviving Suburbia - е в ролята на Кристин, най-голямата дъщеря на Майк и Ванеса. Кристин отглежда собствения си двегодишен син доста по-либерално отколкото Майк е склонен да приеме. Във втория сезон на сериала Кросни е заменена от Аманда Фулър (Amanda Fuller).

Сподели.