Последният концерт на "Slayer" у нас се мести в зала "Фестивална"

Pinterest LinkedIn +

Поради очаквани значителни валежи в дните преди събитието 9 и 10 юли (вторник и сряда) изграждането на сцената и цялата мащабна продукция по последния концерт на "Slayer", планиран да се проведе в парка на летище "София" на 11 юли, се мести в столичната зала "Фестивална".

"С оглед създалата се ситуация с неблагоприятната метеорологична прогноза и на опита, който както самите "Slayer", така и промоутърите имат с терените на парка, организаторите от "EventEase" и мениджмънтът на "Slayer" взеха решение в понеделник следобед концертът да бъде преместен на закрито в зала "Фестивална". Всички билети важат без нужда от презаверка", съобщиха българските организатори на събитието.

Шоуто на американските траш метъл титани "Slayer" в София е част от прощалното им турне "Final World Tour".


Зала "Фестивална" – добре позната на меломаните – се намира в кв. Гео Милев, на ул. "Манастирска" 35. Съоръжението отвори врати под новото име "Асикс арена" в края на 2017 г. след цялостен ремонт. Част от обновяването на залата се състои в нейното добро климатизиране; изцяло подменени трибуни и добавени нови такива; повече и чисто нови тоалетни и други удобства. До нея се стига с автобус на градския транспорт с номер 72, който тръгва от бившия хотел "Плиска" на "Цариградко шосе" – комуникативно място, което предлага множество възможности за придвижване. Организаторите съветват феновете предварително да се информират за наличието на паркоместа в района, както и за условията за ползването им.

Програмата за концерта е както следва:
18:30 часа – отваряне на врати и допускане само на хора, притежаващи билети тип приоритетни и "front of stage";
19:00 часа – отваряне на врати за всички със стандартни билети;
20:15 – 21.30 часа – "Satyricon" 
22.00 часа – "Slayer"

Веднъж влезли, гостите нямат право да напускат залата. Ако все пак го сторят, няма да бъдат допускани обратно.
Категорично се забранява внасянето на фотоапарати със сменяеми обективи и професионална техника за аудиo и видеозаснемане. Забранява се влизането с обемисти раници и чанти с размер, надвишаващ 40x 42 см. Пред залата ще бъде обособена отделна зона за проверката и съхранението на личен багаж извън тези размери. На разположение ще е и гардероб срещу заплащане.

Не се допуска влизането на лица във видимо нетрезво състояние, както и на такива под въздействие на опиати и наркотични вещества.
Не се допуска внасянето на чадъри и остри опасни предмети като ножове и др., както и на бутилки и стъклени предмети.
Забранява се внасянето на оръжие, взривни материали и запалителни вещества.
Забранява се внасянето на всякакви храни и напитки.
Пушенето на всякакъв вид тютюневи изделия в залата е строго забранено, включително и ползването на електронни цигари.
Лица под 18 г. трябва да бъдат с пълнолетен придружител.
Деца до 12 години влизат без билет, но с придружител и декларация, която ще им бъде дадена за попълване на място.
Съветваме хората, които ще доведат малки деца, да се настанят на трибуните в залата.

"За приятното и безопасно изкарване на концерта Ви молим да спазвате правилата. Ако те бъдат нарушени, охранителите ще се погрижат да напуснете залата (без възстановяване на сумата, платена за билета!). Куфейте на воля, викайте "SLAAYEEER" и нека се забавляваме отговорно!", написаха още организаторите.

Последни билети за последния концерт на "Slayer" в България със специални гости "Satyricon" можете да закупите по следните начини:
Онлайн Билет от http://bit.ly/SlayerBulgaria / от системата на PaySera/
На каса: само от магазин "На тъмно /ул. "Иван Вазов 13", София/
В системата на Ticketportal.bg и техните каси в цяла България - ОМВ, Booktrading, НДК и зала "Арена Армеец".
Билети на място пред залата в деня на концерта също ще се продават на цени от 95 лв. за редовен билет и 120 лв. за приоритетен достъп и зона пред сцена.
Сподели.