"Последният ергенски запой" се завръща с ново продължение

Pinterest LinkedIn +

Новият секссимвол на Холивуд Брадли Купър (Bradley Cooper) разкри, че снимките на третата част от нашумялата комедийна поредица The Hangover, в която той изпълнява главната роля, ще стартират през септември 2012 година.

Сценарият и режисурата на филма ще са дело на Тод Филипс (Todd Philips), който работи и над предходните два епизода – "Последният ергенски запой" и "Поредният ергенски запой", а в момента е съсредоточил усилия над реализацията на "Старски и Хъч" (Starsky&Hutch). 

По думите на Купър, действието на предстоящото продължение ще се развива в Лос Анджелис, а самата лента ще се различава значително по сюжет от предишните две. Иначе оригиналът се появи на екран през юни 2009 година, като регистрира от обиколката си по света внушителните 467 млн. долара.

Премиерата на втората част пък бе през май 2011 година и въпреки доста сходните идеи (действието се развиваше в Тайланд, а не в Лас Вегас), също се оказа успешно от финансова гледна точка, спечелвайки общо 581 млн. при бюджет от 80. 

Сподели.