Портативна еротика от Playboy за новия модел на PlayStation

Pinterest LinkedIn +

Еротични снимки и клипове ще бъдат предоставени от Playboy специално за новия портативен модел на PlayStation (PSP) на Sony. Новото игрово приспособление на корпорацията, появило се на пазара в САЩ от края на март 2005 г., е успяло да се продаде там в повече от 600 000 броя, само за първата седмица.

Създателите на Playboy се възползват от възможността да популяризират допълнително марката в геймърското съсловие и предоставят еротика, специално форматирана за портативния игрови уред. На страницата им Playboy.com има линк към зип-файл, специално за притежателите на PSP (наречен още Playboy Station Portable). След разархивирането му на компютър, екстрите могат да се качат на PSP-устройството посредством USB кабел.


Две галерии с по 15 снимки, 2-3 минутно видео на Ейми Сю Купър, известна още като Сайбър Гърл (Cyber Girl) се предлагат безплатно, тъй като моделът е с дрехи. Срещу сумата от $19.95 месечно се осигурява членство в т. нар Cyber Club и достъп до по-желаните материали.

Това не е първата стъпка на Playboy да се рекламира в най-модерните портативни технологии. През изминалия декември беше предложена iBod – услугата, предоставяща за даунлоуд снимки и видео за iPods–плейърите по цял свят. Малко по-рано – през октомври 2004 г., Playboy направиха издание с еротични картинки на героини от видео игри.
Сподели.