Популярни личности се забавляваха в първото стендъп шоу на шезлонги

Pinterest LinkedIn +

Биляна Йотовска и Митко Димитров, дует "Ритон", Драго Драганов, Боби Ваклинов, Филип от bri4ka.com и Владо Димов бяха звездната публика на първото стендъп шоу на шезлонги в България.

Удоволствието беше пълно, защото рядко се случва (в България никога) публиката да се излежава удобно и забавлява така по време на  представление.

Инициатори и главни изпълнители на закачливата идея бяха Калин, Жорони и Венсан, масово известни като група "Нема к‘во". Обичайно заподозрените за всички сценични пакости комици решиха да докажат, че и в България шезлонгите може да бъдат пълни… Наредиха ги в "Студио 5" и като грижовни плажни арендатори успяха да задържат своята публика с часове по време на стартовото шоу за сезона.

Събитието гарнира ексклузивното участие на Иван Динев-Устата, който поднесе коктейл от авторското си стендъп представление "Звездите отзад". 

Като един от най-популярните фокусници в България, Иван Петров-Венсан поиска за малък трик мобилния телефон на европейския и абсолютен балкански шампион по културизъм Митко Димитров. Сложи телефона в плик, нареди го до други опаковани по този начин телефони, разбърка ги и помоли Драго Драганов да… удря с чук по тях! Спестяваме съсипващите подробности, важното е, че развръзката беше щастлива.

Шоуто на шезлонги откри сезона за "Нема к‘во" и даде старт на обратното броене до голямото национално турне на комиците със Шкумбата. Първата дата от забавния тур е планувана за средата на октомври, а някои от градовете, които ще попаднат "под комедийния удар", са: Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе, Габрово, София. 

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.