Полезни съвети как да избираме дрехи онлайн

Pinterest LinkedIn +

Едва ли има жена по света, която да не обича да пазарува дрехи. Дори да ви каже, че не ù харесва да обикаля по магазините, повярвайте – видът на красива рокля или блуза няма как да остави някого безразличен.

За щастие, с развитието на технологиите днес имаме необятни възможности за всичко, а една от тях е да си купуваме дрехи онлайн. Яростните привърженици на физическия шопинг веднага ще възроптаят, че това не e истинско пазаруване, но всъщност си има своите предимства. Първо, може да го правите по всяко време и от всяко място, дори в обедната почивка. Второ – пестите време и си спестявате тълпите хора по търговските молове и улиците. Трето, имате спокойствието да разглеждате цветове, десени, марки, да правите комбинации и да търсите изгодни оферти. При това, без да обикаляте от магазин на магазин, а седейки удобно на фотьойла.

Но когато пазаруваме дрехи в интернет си има някои тънкости, които трябва да съобразим. Ето няколко от тях.

Размерът

Когато купувате дрехи онлайн, бъдете сигурни, че качествените магазини за дрехи ще ви предоставят пълна информация за размера на моделите, които те предлагат. За да сте сигурни, че харесаният от вас тоалет ще ви стане, измерете прецизно обиколките и дължината на ръцете или краката.

Материята

Внимавайте за материята на дрехата, която купувате. В описанието трябва да има подробна информация на съотношението на памук, еластан, вискоза…

Цветът

Това е може би най-големият проблем, защото често на екрана на лаптопа, таблета или телефона една дреха изглежда един цвят, а реално е по-различен. Особено ако търсите конкретен цвят, това може да е проблем. Опитайте се да видите модела от няколко устройства и ако цветът е един и същ, тогава няма за какво да се притеснявате.

Политика за връщане

Дори да ни се струва, че е идеалните размери, понякога една дреха, купена онлайн, просто може да не ни стои добре. Затова прочете политиката за връщане на дадена дреха на магазина, за да си гарантирате спокойствието.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.