Пет неща от дамския гардероб, които подлудяват мъжете – съветите на Dressmania.bg

Pinterest LinkedIn +

Знаете ли, че 55% от впечатленията, които мъжете си създават за всяка жена, която срещат за първи път, са базирани на външния ù вид? И с това съвсем не искаме да кажем, че за да се радвате на завидно мъжко внимание, трябва да купувате само новите модели на най-известните модни дизайнери. Освен че ще ви струва цяло състояние, това изобщо не е гаранция, че ще ви забележат, тъй като мъжете съвсем не разбират от мода и повечето от тях са на мнение, че тя убива индивидуалността.

И все пак искате ли да научите кои дрехи и принадлежности от дамския гардероб наистина допадат на силния пол? Специалистите от онлайн магазина за дамски, мъжки и детски стоки Dressmania.bg дават отговор на този въпрос:

Обувките на висок ток

Високите токчета определено са фаворит, тъй като цели 85% от представителите на силния пол определят притежателките им като секси и привлекателни. Разбира се, това съвсем не означава, че трябва непрекъснато да се измъчвате, ходейки на 12-сантиметрови токчета с остър връх. Експертите на Dressmania.bg съветват в ежедневието си да заложите на обувки с по-широки и стабилни токчета, които, освен че ще са ви удобни, ще постигнат същия ефект.

Дълбокото деколте

Мъжете направо си губят ума, когато видят жена, облечена с рокля, блуза или риза с дълбоко деколте. Ако сте от щастливките с чашки D и E и поводът го позволява, смело залагайте на подобни дрехи и ви гарантираме, че няма да останете незабелязани! И тук специалистите по дамска мода на Dressmania.bg съветват да изберете дреха, която ще подчертае вашата женственост, но няма да показва всичко, тъй като това по-скоро ще накара интереса на мъжа към вас да се изпари.

Късата пола

Няма мъж, който би останал равнодушен пред гледката на добре оформени и красиви женски крака. Трябва да уточним обаче, че в случая под къса пола следва да се разбира такава с дължина малко над коляното. И тук важи предупреждението, че прекалено разголените поли по-скоро ще отблъснат мъжете, които на подсъзнателно ниво ще приемат, че така облечена жената е лесно достъпна.

Тесните дънки и панталони

Модните експерти на Dressmania.bg съветват, ако имате перфектна фигура, да заложите на тесните дънки и панталони, които ще я подчертаят и ще ви направят неустоима в мъжките очи. Важно в случая е наистина да сте в добра форма, защото в противен случай може да постигнете обратния ефект. Подходящи и актуални за сезона модели можете да откриете тук.

Аксесоарите

Дамите, които искат да изглеждат съблазнително в очите на мъжете, трябва да обръщат внимание и на аксесоарите, които допълват техния тоалет. Дамските украшения с най-еротично въздействие, според мъжете, са гривните и обеците тип халки. Можете да заложите също на нежните гердани и колиета, които представителите на силния пол обожават. Изискани бижута, подходящи за всякакви поводи, има тук.

Най-важното, ако искате да впечатлите мъжете с външния си вид, е да си изградите свой собствен стил, който ще подчертава вашата женственост и индивидуалност. Залагайте на качествените естествени материи като коприна, кашмир и кожа, които са приятни на допир и разбуждат мъжкото въображение, обобщават специалистите на Dressmania.bg.

Сподели.