Подробности за мултиплеър режима на Call of Duty: Ghosts

Pinterest LinkedIn +

На 14 август 2013 г. Infinite Ward излъчи на живо презентация, разкриваща подробностите около мултиплеър режима на Call of Duty, определян от студиото като най-иновативния в развитието на поредицата от Call of Duty 4: Modern Warfare насам.

Играта, чиято премиерна дата е 5 ноември 2013 г., ще включва над 30 нови оръжия, над 20 нови Killstreak бонуса, 14 карти, 7 нови мултиплеър режима, нов Squads режим с капацитет от 6-ма души в един отбор и още редица разнообразни опции за персонализиране на героя, сред които за първи път е възможността за избор на войник от нежния пол.

Сред новите мултиплеър режими, коментирани от Activision, са Search и Rescue and Cranked.

При първия от тях играчът ще бъде възнаграждаван с нови умения, след като елиминира противник, но на солена цена. С придобиването на дадено умение ще се стартира хронометър и ако до неговото изтичане играчът не е съумял да отнеме още нечий живот, то той ще експлодира.

Под Rescue and Cranked убитите играчи ще могат да бъдат връщани към живот, ако войнишките им медальони бъдат намерени от техни съюзници. Ако обаче такъв медальон попадне във врага, смъртта на играча ще бъде окончателна.

Картите в Call of Duty: Ghost ще бъдат динамични и определени елементи от тях ще могат напълно да се променят до края на даден мач.

Чрез мобилното приложение Call of Duty App играещите Ghost ще могат да следят показателите на своите персонажи, а при закупуването на Season Pass достъп - да придобият четири пакета с допълнително съдържание за играта на по-ниска цена.

Сподели.