Подробности за концерта на Gary Moore в София

Pinterest LinkedIn +

Дни преди концерта на Гери Мур (Gary Moore) в София организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис разкриват подробности около пристигането на легендарния китарист у нас.

Очаква се музикантът да дойде в България в деня на концерта - 8 септември. Мур ще бъде докаран с луксозна лимузина от Белград, където е предишната спирка от турнето на китариста. В София Гери Мур и екипът му ще бъдат настанени в луксозен петзвезден хотел.

Концертът в НДК ще започне в 20:00 ч. с участие на подгряващите блус формации "5XL" и "Little Big Band".  Очаква се звездата на вечерта да се качи на сцената около 21:00 ч.

След шоуто организаторите са подготвили специална програма за Гери Мур и компания, включваща обиколка на някои от най-добрите заведения в столицата.

Междувременно китаристът подготва двойно DVD с най-добрите си изпълнения от ежегодния джаз фестивал в Монтрьо. Записите са от периода между 1990 и 2001 г. и включват пет от най-добрите концерти, които виртуозът е изнасял на живо. Сред песните, включени в диска, са "Midnight Blues", "Still Got The Blues", "Since I Met Your Baby", "Pretty Woman", "Parisienne Walkways" и много други.
Сподели.