Helloween и Gamma Ray с общ концерт в София

Pinterest LinkedIn +

България е една от спирките от първото съвместно турне на метъл бандите Helloween и Gamma Ray, потвърдиха организаторите от Жокер медия. Концертът ще се състои на 18 ноември в Зимния дворец на спорта в София.

Двете групи предприемат за пръв път съвместно европейско турне, озаглавено "Hellish Rock 2007/2008".

Helloween и Gamma Ray имат обща история в миналото. Създателят на Gamma Ray Кай Хансен (Kai Hansen) е бивш член на Helloween. По време на турнето Хансен ще изпълнява парчета и с двете групи.

Съвместната европейска обиколка на двете банди е организирана в подкрепа на предстоящия нов албум на Helloween "Gambling with the Devil", който ще се появи на пазара в Европа на 29 октомври.

Турнето на Helloween и Gamma Ray стартира на 16 ноември в Будапеща и ще премине през няколко балкански страни, като преди концерта в София групите ще забият в сръбската столица Белград.

Електронни билети за събитието на цени 25 и 30 лв. могат да бъдат закупени от 10 септември чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за концерта се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria.

Билетите на промоционална цена от 25 лв. ще са в продажба до 30 септември.

Сподели.