Подробности за “Carpe Diem LP” Launch Party със DJ Spor в София

Pinterest LinkedIn +

Продуцентското дуо Ogonek & Cooh обявиха, че участието им в официалното представяне на най-новата компилация на легендарния британски дръмендбейс лейбъл Renegade Hardware – “Carpe Diem” LP, ще е с изпълнение на живо и с гост-изпълнители. Събитието е на 25 февруари в зала Христо Ботев.

Диджеите отказаха повече подробности, за да не развалят изненадата, която готвят на феновете на счупения ритъм и с която възнамеряват да продължат подобаващо сета на хедлайнера на вечерта - младата звезда на световната дръмендбейс сцена – Spor (на снимката). Освен тях зад грамофоните ще застанат и диджеите Mocks, Targy, Acidtrip и Konspirator от българската дръмендбейс формация, организатор на проявата - H.M.S.U. Лайв сет на последния може да бъде слушан тази вечер от 22:00 ч. по онлайн радиостанцията на H.M.S.U.
 
Всичко това, както Avtora.com вече писа, ще е подкрепено от мощния звук на най-новата окачена аудио система на Das Audio - Das Aero 38, с активна мощност на звука 55 KW, както и от специална визия на няколко екрана в залата.
 
Първите 100 човека, които ще прекрачат прага на зала “Христо Ботев” на 25 февруари, ще получат и специално издание с последните, неиздавани композиции на някои от водещите родни продуценти на нестандартни бийтове - Ogonek & Cooh, KiNK, Digital Soul, Kigami и др.
 
Все още предварително могат да бъдат закупени билети за събитието на цена от 14 лв. Продажбата им ексклузивно се извършва в мрежата на Ticketstream Bulgaria както с кредитна или дебитна карта - за електронни билети (е-tickets), така и кеш, в оторизирани за продажба на билети места от мрежата Ticketstream Bulgaria:
 
София:
Магазин Boardshop - ул. "Иван Шишман" 24
Магазин Music Fashion - пл. Славейков 1
Магазин Orange - ул. "Граф Игнатиев" 18, Orange center, ет. 2
Магазин На Тъмно - ул. "Иван Вазов" 13
Туристическа агенция "Лидия Турс" - ул. "Хан Аспарух" 22
Офис Тicketstream Bulgaria - ул. "Самуил" 50
Napa's GraffStore & Gallery – „ул. Цар Иван АсенII“ 57
Клуб Строежа - Студентски град, бл. 23
 
Варна:
Магазин На Тъмно - ул. "Воден" 18
 
Велико Търново:
Магазин На тъмно - ул. "Стефан Стамболийски" 57
 
Добрич:
Магазин На тъмно - ул. "Независимост" 1
 
Плевен:
Магазин На тъмно ул. "Дойран" 144
 
Русе:
Магазин На тъмно - ул. "Г. Раковски" 13
 
Стара Загора:
Магазин На тъмно Търговски център Сити, ул. Гладстон
 
За повече подробности: http://spor.hmsu.org/
Сподели.