Почина актьорът Антон Йелчин

Pinterest LinkedIn +

За съжаление, още един млад и талантлив човек се присъединява към Клуба на починалите на 27. Йелчин е загинал в неделя сутрин при нелеп инцидент със собствената му кола в дома му в San Fernando Valley, Калифорния.

Младият симпатяга е познат на повечето киномани с превъплъщението си в образа на Павел Чеков от Star Trek (Стар Трек). Само след няколко седмици предстои премиерата на следващата част от новата трилогия, в която той също участва.

Причината за смъртта му е изключително абсурдна: докато двигателят на колата е бил включен, актьорът е отишъл до пощенската кутия, при което автомобилът, който е бил под наклон, го е затиснал. След като не се появил на репетиция, колегите му го потърсили и го открили в това състояние. 

Йелчин е роден в Русия, но още като бебе заедно с родителите си емигрира в САЩ. Филмовата си кариера започва с участие в малки инди проекти, както и в сериали, но стига и до големи роли във филми като Charlie Bartlett (Чарли Бартлет), Like Crazy (Луди от любов), Fright Night (Нощта на ужасите) и Alpha Dog (Водачът на глутницата).

Млад и талантлив, с още много потенциал, но за съжаление изгубен. Нека почива в мир.

Сподели.