Победителите в The Better Halves: Oт нас се искаше само ентусиазъм и желание за победа

Pinterest LinkedIn +

Запознайте се - това са Юлия Гергова и Георги Нинков, или Юлето и Жоро. Тя изпя блестящо химна на Шампионска лига в активацията на Heineken - The Better Halves, като така спечели билет за големия футболен финал в Лисабон за приятеля си, а той беше до нея и я подкрепяше през цялото време. Какво ще ни кажат за радостта от победата, събитията от световна класа и споделените емоции – вижте в интервюто, което дадоха за нас, отново рамо до рамо.

.: Когато реши да участваш, представяше ли си, че ще си победител в играта на Heineken?  

Юлето: Реших да участвам съвсем случайно. Дори до последно се чудих дали да се явя на състезанието. Тъй като, типично по български, винаги си имаш едно наум за достоверността на такъв тип игри и състезания, аз не останах по-назад. Въпреки резервите си реших да отида. Речено-сторено.

Вече на място, преценявайки шансовете си да спечеля, бях по-уверена и вярвах, че мога да съм единият от тримата щастливци. В крайна сметка резервите отпаднаха и като на шега се оказах печеливша. Екипът на Heineken се беше погрижил за всичко необходимо, а от нас се искаше само ентусиазъм и желание за победа!

.: Колко време ти беше нужно, за да повярваш, че билетът е в твои ръце?

Юлето: Като цяло всичко минава малко като на сън. Отново извира онова невярващо чувство, че може би е станала някаква грешка и ти не си печелившия.

По някое време просто го приемаш за факт, а самото осмисляне на случилото се става в следващите дни.


.: Кои твои качества ти помогнаха да спечелиш?

Юлето: Ще излъжа, ако кажа нещо друго – пеенето, разбира се. Самото оценяване е много обективно и няма как да стане грешка. Така че, смятам, това е главното качество ;-)

.: С какво би сравнил чувството да си на финала на Шампионска лига?

Жоро: Не може да се сравни с нищо...

.: Кое за теб е по-важно емоцията от участието или победата?

Юлето: И двете ще останат незабравим спомен. Разбира се, победата е по-сладка. Няма по-хубаво чувство от това да зарадваш любимия човек.

Самата идея на играта беше да играеш за половинката си. Това много ми допада и дори смятам, че е доста показателно за отношенията между двамата.

.: Кой беше твоят отбор?

Жоро: Симпатизирам на Атлетико, но в този случай победителят беше без значение за мен, тъй като емоциите от цялостното изживяване бяха над всичко!


.: Мислиш ли, че трябва да разбираш от футбол, за да изживееш пълноценно финала на Шампионска лига?

Жоро: Самата мащабност на събитието създава усещания, които остават спомени за цял живот, така че не е задължително да си фен, ако пък си – това е голям бонус.

.: На кое друго световно събитие от висока класа си бил?

Жоро: Мач от НБА, беше преди доста време, но споменът е все така ярък.

.: А на кое искате да бъдете?

Юлето и Жоро: Финал на Световно първенство по футбол, така че си помислете.

.: Ще ви изкушим ли с пътуване до Лондон да участвате и в новата кампания на Heineken - #opensofia?

Юлето и Жоро: Да, разбира се, ще се включим с най-голямо удоволствие, стига да имаме възможност.

Юлето и Жоро са от хората, които създават новата София - такава, каквато искаме да бъде, а именно: интересна, вълнуваща и пълна с енергия!

Heineken отдава заслуженото на подобни личности и иска да открие още. 


Сподели.