Победителите в "Евровизия" за 2009 и 2010 Саша Рибак и Лена Майер ще се... женят

Pinterest LinkedIn +

Тази "Евровизия" не е като онази (нашата), в нея няма нищо скрито-покрито. Сигурни ли сте?!

Краси Аврамов и Миро може и да ни представиха отчайващо в последните две години, но пък той, този конкурс в най-скоро време може да го обявим за семеен.

Седмици след успеха на Лена Майер и връчването на статуетката от миналогодишния победител Саша Рибак се оказа, че те всъщност са... гаджета. От три години. И са сгодени. И си говорят на Леночка и Саша.

Само че предпочитали да го пазят в тайна, за да не си помислят зрителите, че тази "Евровизия" е като онази (е нашата де, нали горе го пише). Иначе двамата безспорно са много сладка двойка и любовта им вероятно е същата "приказка", за която Саша ни попя преди година. 

А ние пък май тотално ще се откажем да кандидатстваме за надпреварата догодина... освен, ако не открием някой наследствен потомък. И все още ни липсва Мария Шерифович и нейната "Молитва". Визия може и да нямаше, но песента си беше номер едно отвсякъде... a "Евровизия" все още бе конкурс за страхотна музика...

Още за "Евровизия":

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.