Победителят в X Factor Рафи представя дебютния си клип! Гледай 4321! (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Победителят в музикалното шоу X Factor - Рафи, е готов с дългоочаквания си дебютен сингъл и видеоклип. Бургазлията спечели убедително първия сезон на предаването в България, като на финала събра над 51% от зрителските гласове.

Песента "4321" на Рафи, чийто продуцент е Вирджиния Рекърдс (представител на Sony Music за България), е записана в Лондон - в студиото на Трой Милър, познат от работата си с покойната звезда Ейми Уайнхаус. В английската столица Рафи посрещнат и от създателя на формата X Factor – Саймън Кауъл.

В записите
в студиото на Трой Милър се включи и менторът на Рафи в X Factor - Васко Василев. Като беквокал участие в парчето взима британската певица Sewuese (Брайън Фери, Алиша Кийс, Groove Armada).

"Това е първото ми парче и за всеки един изпълнител то е едно от най-важните събития в живота. Само съм си представял и мечтал как един ден имам собствена песен и сега, когато това е факт, все още ми се струва супер нереално. Просто песента е точно отражение на енергията, която имам, харесвам я много и се надявам да предам тази енергия на всички, които я слушат", коментира Рафи.Клипът към "4321" е заснет в Лондон, София и Бургас. Лентата е режисирана от екипа, отговорен за цялостната режисура и заснемане на българския X Factor - Атанас Генов и Евгени Тодоров.

Във видеото участват редица български спортни звезди - Йордан Йовчев, Мария Гроздева, Детелин Далаклиев, Станка Златева и Ралица Милева.


"Спортът за мен е едно от най-важите неща и затова много исках първата ми песен и видео да бъдат по някакъв начин свързани с него. Затова се зарадвах страшно много, когато всичките тези емблеми на България, които са моят най-чист пример за X Factor в спорта, се съгласиха да участват", споделя Рафи.

"Изключително съм им благодарен, че отделиха от така ценното си време за подготовка за Олимпийските игри, за да се снимат в първото ми видео. Това за мен е огромен жест
, казва още младият изпълнител.


Сподели.