По войнишки на Оскарите! Кратко, точно, ясно! Ходом, марш!

Pinterest LinkedIn +

Организаторите на тазгодишната церемония по връчването на Оскарите обявиха, че налагат ограничение върху изказванията на звездите.

Те се обърнаха с молба към претендентите за най-ценното кино отличие в отделните категории да си приготвят две речи с времетраене не повече от 45 секунди всяка - една за сцената и една за записите зад кулисите.

По този начин продуцентите се надяват да лишат шоуто от твърде дълги и безсъдържателни изказвания, които нарушават обявения хронологичен ред.


Тръгваш отляво, оттам е най-бързо, тичаш до сцената, за да пестим време...

Бил Механик (Bill Mechanic) и Адам Шенкман (Adam Shankman) разкриха още, че са посъветвали номинантите да се въздържат от традиционните благодарности, а вместо това да споделят какво "означава" наградата за тях.

Дали новите правила са по вкуса на звездите и най-вече ще се получи ли идеята на организаторите, ще разберем на 7 март, когато в Kodak Theаtre в Лос Анджелис ще бъдат раздадени тазгодишните Оскари.

Водещи на церемонията ще са Стийв Мартин (Steve Martin) и Алек Болдуин (Alec Baldwin), а за фаворити в надпреварата отсега се сочат Avatar, The Hurt Locker и District 9. 

Сподели.