По-по-най! Коя звезда е с най-секси тяло според FHM?

Pinterest LinkedIn +

Разни хора, разни вкусове! Само така можем да обобщим най-новата класация на иначе престижното мъжко списание FHM за най-сексапилните "звездни" тела по света.

Според редакторите от изданието, безспорният номер едно в подредбата е... моделът Ким Кардашян (Kim Kardashian), която наричаме "модел" единствено заради факта, че има повече фотосесии от някои  истински такива.

Тук можем да се пошегуваме, че е и актриса, тъй като нашумя в общественото пространство с невероятните си секс умения, които демонстрира в домашна порно касета с бившето си гадже - рапъра Ар Джей, но от уважение към личността й, ще се направим, че не сме казвали нищо подобно.

Иначе от FHM мотивираха избора си с изявлението, че "тя е изключително неподправена и естествена, както и във външния си вид, така и в държанието си, освен това има апетитни извивки точно там, където трябва".

От последното ни става ясно, че шансовете Кейт Мос (Kate Moss) скоро да я изпревари в тази класация са точно толкова големи колкото и нашите, но пък нищо не пречи всеки сам да прецени дали наистина Ким е звездата с най-секси тяло в света.

Според екипа, с подобаващи физически данни са и други нашумели предимно на малкия екран имена като Ева Амури, която е щерка на Сюзън Сарандън, Самър Глоу, Минка Кели, Оливия Мун, Ерин Къмингс и др.

Виж най-секси лицата (телата) в класацията нa FHM >>
Tоп 21: От евтината еротика до истинския шоубизнес >>
Бившата на Лоренцо Ламас скандализира с домашно порно >>
Ким Кардашян за Complex Magazine >>
Ким Кардашян за Playboy (18+)>>

Сподели.