Пенелопе ще е дива, секси и ще си пада по Джак Спароу

Pinterest LinkedIn +

След като с нескрито задоволство разбрахме, че знойната Пенелопе Круз (Penelope Cruz) ще е нежното присъствие в четвъртата серия на "Карибски пирати" (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), сега вече можем да ви разкажем и повече подробности за героинята й.

Испанката ще се превъплъти в персонажа на дъщерята на пират, наречен "Черната брада", който няма да долюбва особено колегата си по съдба Джак Спароу.

Тя ще е не по-малко ексцентрична от героя на Деп (Johnny Depp), като най-важното - между двамата ще присъства задължителна романтична нотка, която така ни липсваше, докато гледахме как Кийра Найтли (Keira Nightley) объркано се върти около Орландо Блум (при присъствието на Джони???).

Според продуцента на филма - култовия Джери Брукхаймър, героинята на Пенелопе ще се отличава с нестандартно чувство за хумор, а визията й задължително ще допринася за еротичната атмосфера в сюжета.

В продукцията ще участва отново и Джефри Ръш (Geoffrey Rush), който изигра капитан Барбоса в някои от предишните серии, както и британският скандалджия Ръсел Бранд (Russel Brand), по-известен като гаджето на Кати Пери. Режисурата е поверена на Роб Маршал (Rob Marshall), който най-сетне има възможността да докаже, че може да прави и филми в по-различен жанр от "мюзикъла".

Снимките ще се проведат в Хавай до края на тази година, а официално чакаме "Карибски пирати 4" на екран на 20 май 2011-та година.

Най-секси сесиите на Джони Деп >>
Tоп 10 на най-ярките превъплъщения на Джони Деп >>
Виж снимки от най-новия филм на Джони Деп и Анджелина >>
Холивудските икони през погледа на Ани Лейбовиц >>

Сподели.