P!nk представи новия си сингъл "Beautiful Trauma"

Pinterest LinkedIn +

Поп иконата P!nk представи новия си сингъл "Beautiful Trauma". Това е втори официален сингъл от новия едноименен албум на певицата, който ще излезе на 13 октомври т.г.

"Beautiful Trauma" е написана от русокоската и от Джак Антонов. Пилотният сингъл e от предстоящия седми студиен албума на звездата "What About Us" и е вече с над 100 милиона стриймвания по целия свят и #1 в сингъл чартовете на iTunes в 26 държави, в Топ 5 в още 36 страни и в Топ 10 в още 48 в деня на премиерата.

В ревю за песента списание "Rolling Stone" отбелязва: "... емоционален и динамичен трак, който те завладява с ударната си секция, великолепно аранжирани синтове и вокални хармонии, които разкриват потенциала на певицата".

От дебюта си през 2000 г. до момента P!nk е издала 6 студийни албума, 1 колекция с хитове, продала е над 42 милиона албума, над 75 милиона сингъла, над 2,4 милиона DVD албума и има 15 сингъла в Топ 10 на класацията "Billboard Hot 100" (четири от които на първа позиция). В допълнение към всичко това тя е и носител на три награди "Grammy", една "Daytime Emmy Award", шест статуетки "MTV Video Music Awards", две отличия "MTV Europe Awards" и други престижни награди, а през 2013 г. Billboard я обяви за "Жена на годината".  


Сподели.