15 Октомври 2018, 13:46

Плеймейтката Даная Николова открива своя модна линия

Google+ Pinterest LinkedIn +

Името на Даная Николова нашумя около конкурса "Мис Плеймейт 2017".

Тя беше гост в предаването "Часът на Милен Цветков", където, за изненада на зрителите, се оказа доста стеснителна, когато трябваше да коментира въпроси от еротично естество. Въпреки че някои хора се опитват да я злепоставят в общественото пространство, повечето като че ли я харесват и ù пожелават на добър час. 

Красавицата обича да спортува, да ходи на кино и да се разхожда в парка. Тя харесва стилните дрехи, но не е привърженик на нощния живот, нито на безцелното скитане по заведенията. Тя е земен човек, с нея може да се разминете на улицата и спокойно да я заговорите. Даная ще ви отвърне с усмивка, а не с надменно отношение. 

На въпроса на журналист от Avtora.com "Какво мислиш за любовта?" тя отговори: "Офф, това е една сложна тема. Смятам, че вече са малко истинските хора и за жалост повечето не вярват в любовта".

Даная Николова има желание да се занимава с благотворителност, но засега се е концентрирала върху стартирането на модната си линия. Тоалетите ù ще бъдат елегантни, но и леко екстравагантни. Вдъхновението си ще черпи предимно от линията на Hugo Boss.

 

Моделката смята, че маниерите и поведението на една дама са по-важни от външния ù вид. Не държи да спечели конкурса "Мис Плеймейт 2017" на всяка цена, но пък истински копнее и вярва, че ще пожъне успехи с начинанията, с които се е заела. 

Сподели.