Мис Плеймейт: Силиконови гърди и калифорнийски червеи при Милен Цветков

Pinterest LinkedIn +

Покъртително интервю в предаването "Часът на Милен Цветков" може би откри следващата "звезда" в българските социални мрежи и медии. Нейното име е Десислава Димитрова. Тя е кандидатка за титлата Мис Плеймейт 2017. Победителката ще бъде избрана на 2 февруари. Въпреки привидното вълнение на Милен Цветков да се срещне с някой толкова "талантлив" и "надарен", интервю е пресилена дума за това, което видяхме. Как милата Десислава се е занимавала с европроекти "като всеки млад човек" и защо вече не ѝ се отглеждат калифорнийски червеи (а може би други)... Дори не се мъчете да вникнете в темата. Безсмислено е.

Покъртително интервю в предаването "Часът на Милен Цветков" може би откри следващата "звезда" в българските социални мрежи и медии. Нейното име е Десислава Димитрова. Тя е кандидатка за титлата Мис Плеймейт 2017. Победителката ще бъде избрана на 2 февруари. 

Въпреки привидното вълнение на Милен Цветков да се срещне с някой толкова "талантлив" и "надарен", интервю е пресилена дума за това, което видяхме. 

Как милата Десислава се е занимавала с европроекти "като всеки млад човек" и защо вече не ѝ се отглеждат калифорнийски червеи (а може би други)... Дори не се мъчете да вникнете в темата. Безсмислено е.


Сподели.