PlayPack сервизът на OnLive стартира с 38 игри и безплатен месец

Pinterest LinkedIn +

Новият сервиз за неограничен достъп до игри срещу атрактивен месечен абонамент от $9.99 на гейм платформата OnLive вече е активен и разполага с 38 заглавия, сред които са Bioshock, F.E.A.R. 2: Project Origin, King's Legacy, Prince of Persia, Tom Clancy's H.A.W.X., Tomb Raider: Underworld и други по-стари и/или инди игри.

Всички нови потребители на OnLive могат да се възползват от промоционалната оферта за един месец безплатен достъп до всички игри от PlayPack. При отказ от повторно месечно абониране за услугата, всички данни от всички играни игри от даден потребител ще бъдат запазени за период от една година, позволявайки му при подновяване на достъпа си да продължи оттам, докъдето е стигнал.

Пълният списък с игри от каталога на PlayPack, към който системно ще бъдат добавяни нови заглавия, както и подробностите относно абонамента за услугата, могат да бъдат открити на адрес Onlive.com/playpack.

OnLive ще продължи да поддържа и основната си услуга - стрийминг гейминг на нови PC, Mac и MicroConsole съвместими игри, с възможността за безплатна игра за ограничен период от време на демо версии.

Сподели.