Playboy момичета и еротични сцени в новото видео на Устата

Pinterest LinkedIn +

Родният рапър Устата, който на 16 юни ще подгрее 50 Cent на стадиона в Несебър, засне видеоклип към най-новия сингъл - песента “50/50”. Режисьор на лентата, която от щаба на изпълнителя определят като най-горещото видео, снимано в родната рап индустрия, е Николай Нанков.

Клипът пресъздава атмосферата на ергенско парти с присъщия за подобни мероприятия колорит. След специално организирания кастинг е подбран екип от много и най-различни жени, включително една азиатка. Стайлингът и цялостната визия на всички персонажи в клипа са дело на PR-a на Селект Мюзик Медиа – Кристи Мартинова.
 
Няколко от момичетата в клипа са познати на колекционерите на сп.“Playboy”. Една от тях е 18-годишната Николета Лозанова, финалистка на предстоящия конкурс “Playmate 2006”. Певицата и Мис фитнес България 2006, Анн-Джи, е специален гост в горещото видео.
 
“50/50” ще има два варианта – цензуриран и нецензуриран. Официалната версия е предназначена за излъчване в родния телевизионен ефир. Нецензурирания вариант ще може да бъде гледан единствено в Интернет.
 
Премиерата на видеото е насрочена за началото на месец юни.
 
Сподели.