Плачете, дами! Орландо Блум се ожени за супермодела Миранда Кер

Pinterest LinkedIn +

След тайното бракосъчетание на Пенелопе Круз (Penelope Cruz) и Хавиер Бардем (Javier Bardem), очевидно това започна да се превръща в тенденция в Холивуд.

Преди броени дни под олтара минаха и други две популярни имена - актьорът Орландо Блум (Orlando Bloom) и годеницата му - 27-годишният топмодел Миранда Кер (Miranda Kerr).

Поне до този момент информацията около събитието е твърде малко, като се знае само, че церемонията е била в Лос Анджелис и на нея са присъствали само близки приятели и роднини. Тайната пък бе разбулена от самата красавица, която си взе принудителен отпуск от рекламните ангажименти към австралийската верига David Jones, за да сключи брак.

"В David Jones бяха така любезни да ми предоставят известен период свободно време, в който да можем да организираме сватбата и да изкараме импровизиран меден месец. Искам да изкажа огромните си благодарности към компанията, която ми позволи да се насладя на този специален момент от живота си", заяви тя в официално изявление до медиите.

Все още пък няма коментар от страна на Орландо, който в последно време също е  доста далеч от филмовите си ангажименти, след като напусна екипа на "Карибски пирати". Иначе двойката е заедно от три години, а се сгоди преди близо две години, заради което новината за сватбата им дойде и малко изненадващо за почитателите им.

Сподели.