Pink взе на прицел Бруно Марс в Hot 100

Pinterest LinkedIn +

Бруно Марс (Bruno Mars) запази лидерството си в официалната класация за сингли на САЩ - Billboard Hot 100, за четвърта поредна седмица, но според прогнозните резултати на Nielsen SoundScan, идната седмица номинираният за седем Грами 25-годишен изпълнител от Хонолулу ще се раздели с първото място в чарта.

Прицелена в него е Pink с новия си сингъл F**kin' Perfect, който вече измести хита на Марс Grenade от върха в Digital Songs с 241 000 продадени копия в MP3 формат и стремглаво се изкачва в Billboard Radio Songs. Ако оглави Hot 100, F**kin' Perfect ще стане четвъртото парче в кариерата на Pink, достигнало челното място в класацията.

През 2010 година сп. Forbes обяви Pink, чието рождено име е Алесия Бет Муур, за 27-та най-влиятелна знаменитост, разкривайки приходите й за периода юни 2009 - юни 2010 г., закръглени на $44 млн. В тях не влизат приходите от продажбите на първия албум с хитове на Pink - Greatest Hits... So Far!!!, тъй като проектът излезе в средата на ноември 2010 година. 

Албумът включва и две нови песни, едната от които е именно F**king' Perfect, написана съвместно с Макс Мартин – човекът, който стои зад новия седми поред албум на Бритни Спиърс (Britney Spears) - Femme Fatale.


Сподели.