Певицата Джоанна е звездата на Playboy

Pinterest LinkedIn +

Ноемврийският брой на най-тиражното лайфстайл списание в България пое предизвикателството да участва в мащабния проект “създаването на поп звезда” и покани за корицата си нашумялата в последно време певица с артистичен псевдоним Джоанна.


Песента на Джоанна “Sexappeal” с Hypnotic Rage е всъщност един от трите най-големи български хита на сезона в момента, заедно с “Mr. Killer” на КариZма и “Хотел **” на Руши Видинлиев.

Независимо че премиерата на “Sexappeal” беше в началото на август, песента е категоричен №1 в класацията на музикалния лидер на България – Радио Fresh!, като преодоля конкуренцията на световни хитове от величината на “Move Ya Body” на американките Нина Скай и дори загърби настоящия европейски първенец, дуото Шейпшифтърс.

Макар и без видеоклип, този хит се завъртя като прецедент дори по БГ Радио, въпреки че Джоанна пее на английски. “Sexappeal” е първата българска песен, откупена за американска компилация, в която продуценти от Ню Йорк обикновено представят потенциални големи хитове – до името на Джоанна са и тези на Джамелия, Тициано Феро, Данте Томас, Деспина Ванди и други.

Отделно е излизането на хита като сингъл в предишен брой на сп. “Интро”, а предстои и появата на сензационен видеоклип, в който всъщност ще включва и пикантни работни моменти от фотосесията на сексапилната брюнетка за PLAYBOY!

Снимки: Васил Каркеланов
Сподели.