Излиза инзвънредно издание на българския Playboy

Pinterest LinkedIn +

Селекция фотоси на най-големите звезди на българския Playboy e сред най-важните секции в юбилейния извънреден брой на списанието, който се очаква на пазара на 23 ноември. Върху повече от 60 страници са разположени 50-те най-красиви coverstars и момичета на месеца.


Сред тях са попзвездата Нина Николина, тв водещата Венета Райкова, бившата Мис България Маги Вълчанова, Юлияна Кънчева, Катерина Евро, Соня Васи, Лили от дует “Ел Ей” и мн др. Някои от снимките се публикуват за пръв път у нас.

Изданието “Еротика и стил” има общо 228 страници. Друга негова секция е посветена на 50-годишния юбилей на американския Playboy. Тя представя най-важните моменти от неговата история, кадри от исторически фотосесии, както и за важни мисли, споделени от създателя Хю Хефнър.

Съдържанието на юбилейното издание се допълва от специалната lifestyle-класация “Топ 50 неща за истинския Playboy” и 50 откъса от най-добрите интервюта с български знаменитости, публикувани в досегашните броеве. Последната секция е богато илюстриран списък “Топ 50 еротични сцени в световното кино”, изготвен специално от вездесъщите редактори на българския Playboy.

Миналогодишното извънредно издание The Playboy Mansion, което излезе в края на ноември 2003-а, беше посветено на живота на Хю Хефнър и партитата в неговото имение. То беше разпродадено за броени дни и бързо се превърна в колекционерска рядкост.

Инфо: Playboy
Сподели.