Излиза мега-бокс сет към култовата игра GTA

Pinterest LinkedIn +

Колекция с музика от различните части на култовата PS/PC игра GTA (Grand Theft Auto), принадлежаща на лейбъла Rockstar Games е събрана в 8 диска, съобщава ign.com.

Огромният материал ще бъде издаден като бокс сет на 6 декември в Европа и 7 декември в Северна Америка, от Interscope Records.

Музиката, включвана в Grand Theft Auto през различните периоди от съществуването на играта, съответства на популярния за времето си жанр. За бокс сета са избрани повече от 80 музикални теми, които ще бъдат разпределени стилово в осемте диска.

Между избраните парчета, са включени и забавни диалози, извадени от самата игра. Всеки диск от пакета ще бъде с различна стилова ориентация, което превръща колекцията в една от най-разнообразните подборки в историята на видео игрите. В GTA бокс сета, могат да се чуят изпълнения на артисти като Willie Nelson, Public Enemy, Humble Pie, Rick James, Soundgarden, James Brown, Living Colour, Stone Temple Pilots,Kiss, Boyz II Men, Depeche Mode, Cypress Hill, Cameo,2 Pac, En Vogue, Kool & The Gang, Black Uhur и мн.др.

GTA се появява в началото на 90’те години от лейбъла Rockstar Games, прославили се с Take-Two Interactivе софтуеъра (NASDAQ: TTWO). Grand Theft Auto San Andreas е най-нова версия на играта, саундтрака към която излиза на 23 ноември на двоен диск, с бонус DVD, озаглавен The Introduction.
Сподели.