Петко Димитров и Яна Акимова от Dancing Stars вече не крият връзката си

Pinterest LinkedIn +

Бизнесменът Петко Димитров, който беше поредният партньор на танцьорката Яна Акимова в приключилото неотдавна телевизионно шоу Dancing Stars, почти призна, че връзката им продължава и извън екрана.

Популярният столичен плейбой публикува в личния си Facebook профил снимка, на която новата двойка позира във видимо добро настроение и без притеснение да демонстрира интимност.

Новината идва след няколкоседмични слухове, че Яна и Петко са заедно, започнали още докато се излъчваше Dancing Stars. По това време обаче танцьорката официално беше обвързана с предишния си партньор в шоуто - певецът Орлин Павлов. След като наскоро той призна пред медиите, че двамата са разделени от няколко месеца, вече няма пречки Яна да афишира новата си връзка.

Тя и Петко, който е баща на детето на водещата в "Господари на ефира" Мария Игнатова, бяха изловени и от папараци по време на почивката им на южното Черноморие.

Танцувалното шоу Dancing Stars, в което Яна Акимова два пъти срещна любовта, се оказа добър сватовник и за други участници в него - Део и Елена и Ангел и Дорина, които също признаха за връзките си след края на формата.

Сподели.