Петима спечелиха CD на Deep Zone Project, плюс още нещо

Pinterest LinkedIn +

Петима души ще имат възможността да слушат новия албум на Deep Zone Project, докато замесват разхладителни напитки със супер миксиращата джаджа на Nescafe Frappe, благодарение на успеха си в поредната игра на Avtora.com.

Албумът "Ледено кафе" излезе на музикалния пазар в края на юни, придружен от зрелищна промоция в столичния клуб "Тифани". В нея участваха и част от артистите, допринесли за колорита на изданието, като Айя, Мерал и Акага Брас. Като пилотен сингъл от албума се завъртя песента "Искам да те имам", а именно запознатите с този факт се наредиха сред десетките, отговорили правилно на въпроса на Avtora.com, осигуряващ им атрактивната награда.

"Ледено кафе” се издава с подкрепата на NESCAFE Frappe, които предоставиха за победителите от провелата се игра пет диска, придружени с пет комплекта Nescafe Frappe с миксер. Онези, които не са сред тях, могат да закупят албума  в пакет с "2 в 1" - ледената напитка на NESCAFE Frappe.

Списък спечелили:

Зорница Данаилова, София
Красимира Панчева, Пловдив
Мартина Коййнова, Варна
Йоана Аргирова, Стара Загора
Снежана Илиева, Варна


Спечелилите следва да изпратят потвърждение на [email protected] до 31 август, четвъртък (тел. за контакт (02) 981 38 23)

Сподели.