Петя Дикова потвърди връзката си с популярен български поет

Pinterest LinkedIn +

В интервю за списание "Love style" журналистката Петя Дикова потвърди връзката си с поета Илиян Любомиров, станал по-популярен с псевдонима си Августин Господинов.

"Запознахме се в гримьорната на bTV преди близо 2 години. Той ми писа още същия ден. С повече от година закъснение реших да му отговоря. Засякохме се на премиера на книга, където брат ми ме заведе. Тогава той направи втори опит и се съгласих да се видим. Той спечели сърцето ми, като ме разсмя. Англичаните обичат да казват: "Разсмей я и е твоя". Е, отне му малко повече от шеги и закачки, но те бяха едно добро начало. И с ръста си – той е много висок и красив", споделя 33-годишната телевизионна водеща.Тя допълва, че родителите ù Аня Пенчева и Сашо Диков одобряват избора ùй, а дали скоро ще има сватба: "Не знам как се "стяга" сватба, ние сме се съсредоточили върху разпускането. Ако някога се оженим, няма да е стегнато, ще е обратното на стегнато."

28-годишният създател на проекта "Думи на 4 гуми" – мобилна книжарница за съвременна българска литература, все още не е коментирал публично новата си връзка.
Сподели.